Privacyverklaring Vapestickkopen.eu onderdeel van de De Stoelendans v.o.f.

Versie(s) privacyverklaring:
01-05-2018 Eerste opzet.
28-09-2018 Update Privacy beleid.

Wij, vapestickkopen.eu hechten veel waarde aan onze klanten en daarom leggen we graag uit
wat we op de websites www.de-stoelendans.nl, www.masterpieces.nl en vapestickkopen.eu allemaal
doen met de informatie die we verzamelen en/of te weten komen over jou als bezoeker/koper.

Heb je hierover nog vragen, neem dan contact op met vapestickkopen.eu.

Bij de verwerking(en) op de website(s) houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt.
Dat betekent onder andere dat:

  • Wij via de privacyverklaring vermelden met welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken;
  • Wij alleen maar persoonsgegevens verzamelen die strikt noodzakelijk zijn om het doel van
    de websites te bereiken en dat dit puur gebeurt voor legitieme doeleinden;
  • Wij eerst je uitdrukkelijke toestemming vragen om je persoonsgegevens te verwerken in gevallen
    waarin jouw toestemming daadwerkelijk is vereist;
  • Wij voldoende beveiligingsmaatregelen nemen om jouw persoonsgegevens te beschermen en
    dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
  • Wij je recht respecteren om jouw persoonsgegevens op jouw aanvraag ter inzage te bieden,
    te corrigeren of te verwijderen.

Welke persoonsgegevens verwerken we en waarom?

Wij verwerken jouw persoonsgegevens wanneer je gebruik maakt van onze website of een
(potentiële) klant van ons bent en deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Vapestickkopen.eu
verwerkt alleen persoonsgegevens die nodig zijn voor het uitvoeren van een overeenkomst of
omdat het wettelijk verplicht is. Wij publiceren deze gegevens niet tenzij we jouw uitdrukkelijke
toestemming hiervoor hebben ontvangen.

Hieronder vind je alle persoonsgegevens die wij, afhankelijk van de dienst die je gebruikt, verwerken.

Wanneer je een (contact)formulier invult

Wanneer je een (contact)formulier gebruiken wij de persoonsgegevens om het contact netjes en juist
af te kunnen handelen. Hiervoor gebruiken wij de gegevens die jij aan ons doorgeeft, onder andere
kunnen dat zijn NAW-gegevens (naam, adres en woonplaats), telefoonnummer, factuuradres,
persoonlijke voorkeuren en e-mailadres. Deze hebben wij nodig om je verzoek te kunnen afhandelen.
Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie.

Wanneer je een reactie plaatst op de website(s)

Als je reactie(s) achterlaat op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier,
het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Wanneer je Media kan en mag plaatsen op de website(s)

Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site mag uploaden, moet je
voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van
de website kunnen de afbeeldingen van de website downloaden en de locatiegegevens inzien.

Wanneer je een (potentiele) klant van ons bent

Wanneer je een klant van ons bent gebruiken wij, indien van toepassing, je NAW-gegevens,
factuuradres,KvK nummer, telefoonnummer, e-mailadres en betalingsgegevens. Deze gegevens
gebruiken wij uitsluitend omdat ze nodig zijn om offertes, facturen, gekochte artikelen op te sturen,
betalingen te verwerken, contact te hebben en onze (winkel) administratie te doen.

Hoe lang bewaren wij de persoonsgegevens?

Vapestickkopen.eu bewaart je persoonsgegevens niet langer dan de verplichte wettelijke termijn of
wanneer dit van toepassing is, niet langer dan noodzakelijk voor het uitvoeren van de overeenkomst
of verwerken van de vraag. (Oude) back-ups van de websites (inclusief persoonsgegevens) worden
vernietigd op het moment dat een nieuwe, laatst gemaakte, geteste backup beschikbaar is en deze
oudere backups geen doel meer hebben. Tenzij er een wettelijke plicht wordt opgedragen door
wet handhavers die langer bewaren vereist. Wij bewaren de gegevens in ieder geval niet langer
dan strikt noodzakelijk is voor onze bedrijfsvoering.

Delen wij persoonsgegevens met derden?

Vapestickkopen.eu deelt op voorhand sowieso niet je persoonsgegevens met derden tenzij het
wettelijk verplicht wordt opgedragen (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een
misdrijf) en het noodzakelijk is voor de bedrijfsvoering van Vapestickkopen.eu.

Waar je persoonsgegevens worden bewaard bij derden (partners) voor onze bedrijfsvoering:

  • Account administratie in beheer bij een accountant.
  • Versio (hostingbedrijf).
  • MainWP (centraal onderhoud websites, server is bij versio gehost).
  • Pay.nl (betalingsdienst voor online betalingen).

Onze partners zijn normaal niet gevestigd buiten de EU. Indien wij toch partners hebben of nemen,
gevestigd buiten de EU, maken wij strikte afspraken met hen om de Europese privacyregels na te leven.
Wij vragen in die situatie apart om je uitdrukkelijke toestemming te geven voordat zij jouw gegevens krijgen.
De bedrijven buiten de EU vallen onder de Privacy Shield overeenkomst.

Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij dus persoonsgegevens onder geen
voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen.

Dit privacy statement is niet van toepassing op websites van derden die door middel van (deep)links met
onze website(s) zijn verbonden.

Cookies

Vapestickkopen.eu probeert zo min mogelijk cookies op onze websites te plaatsen. Een cookie is
een klein tekstbestand dat bij een bezoek aan website(s) wordt opgeslagen in de browser van je
computer, tablet of smartphone of ander device.

Indien noodzakelijk gebruiken we alleen functionele cookies, die benodigd zijn voor het functioneren
of verbeteren van de website(s). Daarbij valt te denken aan het sneller laden van de website of het
onthouden dat iemand is ingelogd op de website(s). We plaatsen cookies om de informatie die je invult
in onze (contact)formulieren tussentijds op te slaan zodat deze niet kwijtraakt wanneer er verkeerd
wordt geklikt.

We gebruiken geen invasieve of tracking cookies. We hebben wel links naar andere websites op onze
website(s), zoals bijvoorbeeld YouTube, bron informatie over onze producten en onze
social media accounts. We verwijzen naar hun privacyverklaring mocht je gebruik maken van
deze links door er op te klikken.

Deze website draait op WordPress, een CMS (content management systeem) dat is ontwikkeld
door Automattic. Tijdens je bezoek maakt WordPress gebruik van een cookie om te controleren
of cookies door je browser worden ondersteunt. Deze cookies worden niet gebruikt voor analyses
en zijn puur functioneel. WordPress voldoet aan de richtlijnen uit de AVG (GDPR).
We wijzen je derhalve ook op de algemene voorwaarden van Automattic.

Je kunt je ook afmelden voor cookies van alle websites door je internetbrowser zo in te stellen
dat deze geen cookies opslaat (vaak privé mode genoemd).
Extra informatie over beheer van cookies: (Chrome, Internet Explorer, Firefoxen Safari).
Ook is het mogelijk om cookies en andere opgeslagen instellingen uit je browser te verwijderen.

Hoe beveiligen wij de persoonsgegevens?

Je kunt in ons apart gepubliceerde beveiligingsbeleid lezen hoe wij je privacy beschermen.
Deze is te vinden op: https://vapestickkopen.eu/privacybeleid/

Inzage, wijzigen en verwijderen van je persoonsgegevens

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd
contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten:

  • Uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen;
  • Inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben;
  • Het laten corrigeren van fouten;
  • Het laten verwijderen van (verouderde) persoonsgegevens;
  • Intrekken van toestemming;
  • Bezwaar maken tegen een bepaald gebruik van je persoonsgegevens.

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen
gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen. Het kan zijn dat we hiervoor
controle vragen stellen.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Het is niet ondenkbaar dat ons privacybeleid in de toekomst wordt uitgebreid of gewijzigd.
Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn.
Wij zullen ons best doen om wijzigingen te beperken.

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht
in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Onze contactinformatie

Vapestickkopen.eu / De Stoelendans v.o.f.
Nieuwstraat 53
7411 LH Deventer
Tel: 0570-670247